S.C. Salubritate Craiova S.R.L. a lansat de curand noul portal de comunicare cu locuitorii Craiovei.

Siteul contine informatii legate de serviciile pe care le pune la dispozitii Salubritate Craiova. Scurte descrieri ale fiecarui serviciu in parte:

Salubrizare Stradala

Transport Deseuri

Ecarisaj

Dezinsectie si Deratizare

Deszapezire

De asemenea, cele mai noi stiri legate de S.C. Salubritate Craiova S.R.L., serviciile pe care le presteaza si campaniile organizate impreuna cu Primaria Municipiului Craiova vor fi publicate online in sectiunea “Stiri”.

Locuitorii Craiovei vor putea comunica, prin intermediul zonei de “Contact“, sugestiile si/sau reclamatiile legate de serviciile de salubrizare, deszapezire, ecarisaj, sau dezinsectie si dezinfectie. Modalitatea de contactare este foarte simpla si consta in completarea numelui, a adresei de e-mail, selectarea departamentului caruia va adresati, subiectul si, nu in ultimul rand, mesajul pe care vreti sa-l transmiteti, apasand un singur click. Mailul dumneavoastra va fi preluat de personalul Salubritate Craiova la orice ora din zi si din noapte datorita programului 24/24 al dispeceratului. Pentru a primi un raspuns completati adresa de e-mail reala.

In paginile fiecarei activitati intreprinse sunt prezentate obligatiile pe care trebuie sa le indeplineasca personalul Salubritate Craiova. Orice abatere de la program sau de la activitatea descrisa poate fi sesizata la:

e-mail: [email protected]

Dispeceratul poate fi contactat si telefonic la numarul de telefon 0251/422.733.

Acest site vrea sa creeze un mediu de comunicare cu locuitorii Craiovei pentru pentru ca noi S.C. Salubritate Craiova S.R.L. impreuna cu dumneavoastra sa actionam in spiritul “Impreuna pentru un oras mai curat!”