S.C. Salubritate Craiova S.R.L. cu sediul in strada Brestei nr. 129A presteaza 5 tipuri de servicii pe raza Municipiului Craiova (maturat stradal, transport gunoi, ecarisaj, deszapezire, dezinsectie si deratizare, colectare selectiva).

Dezinsectia si deratizarea

Dezinsectia reprezinta actiunea de combatere a insectelor in stadiul de larva si/sau adult, vectoare de maladii transmisibile si generatoare de disconfort, cu substante chimice.

Dezinfectia este o metoda a igienei constand în operatiuni de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare la om si animale urmarindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele supuse acestei operatiuni.

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate permanent, in scopul distrugerii rozatoarelor daunatoare (soareci, sobolani), vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort, si mentinerii acestora la un nivel numeric redus.

Pentru mai multe detalii despre acest serviciu vizitati pagina Dezinsectie si Deratizare.

Pentru sugestii, reclamatii si/sau sesizari sunteti rugati sa ne contactati fie telefonic la numarul 0251/422.733 cu program de 24h, fie prin e-mail la adresa [email protected]. Pentru o mai buna comunicare va rugam sa lasati numele adevarat, si e-mail la care sa puteti primi un raspuns.

Va multumim!