“Let’s Do It, Romania!” face parte din comunitatea “Let’s Do It, World!” care este sustinuta oficial de Parlamentul European unde 406 membri au semnat Declaratia Nr. 3/2011, prin care isi ofera suportul pentru LDIW si in urma acestui fapt vor cere Comisiei Europene imbunatatirea legislatiei UE cu privire la managementul deseurilor.

In weekendul acesta va avea loc cel mai mare proiect de implicare sociala din tara, “Let’s Do It, Romania!”.

Ziua de Curatenie Nationala este in acest an pe 24 septembrie.

SC Salubritate Craiova SRL vine in sprijinul acestei campanii si se implica direct in desfasurarea ei pe raza municipiului Craiova si zonele din apropiere. Astfel angajatii si utilajele noastre vor fi implicate in ziua de 24 septembrie in activitatea de curatenie. De asemenea SC Salubritate Craiova SRL va contribui cu echipament necesar pentru desfasurarea acestei actiuni.

In afara obiectivului evident, curatarea deseurilor, proiectul are si o importanta componenta de educare si responsabilizare a populatiei in ceea ce priveste grija fata de mediul inconjuratori. LDIR este proiectul tuturor celor care cred ca in Romania se intampla si lucruri pozitive, atunci cand fiecare este dispus sa contribuie chiar cu putin: o singura zi, pentru o Romanie mai curata.

Anul trecut pe 25 septembrie, peste 200 000 de voluntari au participat la curatenie în toata tara.

LDIR vrea ca pe 24 septembrie anul acesta sa se depaseasca cei 200 000 de voluntari si astfel sa se stranga mai multe deseuri. 

In cazul in care vreti sa participati ca voluntar la aceasta actiune sunteti rugat sa sunati la numerele de telefon 0784/911.710 sau 0784/911.709, persoana de contact Catalin Zamfir.