In cazul in care doreste scaderea uneia sau a mai multor persoane de la plata gunoiului, titularul de contract va inainta o cerere in acest sens adresata conducerii SC Salubritate Craiova SRL in care va specifica: numele si prenumele titularului de contract, adresa de ridicare a deseurilor, numarul de persoane pe care il doreste scazut, motivul pentru care doreste operarea acestei reduceri.

Titularul contractului trebuie sa anexeze dovezi ale faptului ca persoanele scazute nu vor mai locui la respectiva adresa.

Acestea pot fi  bilete de avion (in cazul in care acestea pleaca in afara tarii), fie adeverinta de la noul loc de munca (in cazul in care acesta este situat in afara Craiovei), adeverinta de la unitatea de invatamant (in cazul persoanelor care studiaza in afara Craiovei), fie certificat de deces, fie certificat de casatorie insotit de act de identitate cu noul domiciliu. Conform procedurii interne, in cazul in care dovezile anexate nu sunt considerate suficiente, va fi depusa declaratie notariala prin care titularul de contract declara, pe proprie raspundere, ca persoana/persoanele pe care doreste sa le scada nu va/vor mai locui la adresa.