SC Salubritate Craiova SRL demareaza luni, 02 iunie 2014, etapa de dezinsectie pe domeniul public (campanie de combatere a tantarilor). Programata sa se desfasoare pana in data de 16 iunie 2014 conform avizului dat de DSP Dolj, dezinsectia va incepe luni, ora 4.00, cu operatiunea de larvicidare din zona lacurilor din Craiova (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, lacul din Gradina Botanica, Lacul Tanchistilor, lacul din Facai precum si cel din Valea Fetii), pe o suprafata de 12,5 hectare. Ulterior, actiunea va continua cu dezinsectia în parcurile din oras, iar in data de 05 iunie, interventia va fi extinsa în zona spatiilor verzi din cartierele Craiovei.

Ca de fiecare data, SC Salubritate Craiova SRL va folosi in cadrul interventiilor substante cu spectru larg de actiune, avizate de Ministerul Sanata?ii. Operatiunea se va desfasura pe o suprafata totala de peste 700 de hectare, in functie de conditiile meteorologice existente.

Apicultorii si sericicultorii de pe raza Mun. Craiova trebuie sa ia toate masurile de protectie necesare, in vederea evitarii contactului cu substantele folosite.