Echipele angrenate in activitatea de deszapezire a Craiovei, reunite in Comandamentul infiintat prin dispozitia primarului municipiului, Lia Olguta Vasilescu, si-au continuat interventia in acest sfarsit de saptamana pe strazile Craiovei dar si pe aleile pietonale din oras.

Incepand din dimineata de sambata, 7 februarie, ora 7:00, pana in dimineata de luni, 9 februarie, ora 7:00, au fost imprastiate pe arterele si strazile secundare din Craiova peste 170 tone de material antiderapant in amestec (sare si nisip), o tona de clorura de calciu fiind folosita indeosebi pentru a preveni formarea ghetii pe trotuare. In cursul acestei zile, alte 94,5 tone de material antiderapant in amestec si o tona de clorura de calciu au fost utilizate pentru a impiedica formarea poleiului pe strazi si trotuare, cantitatea totala folosita in cele trei zile de interventie ajungand la 266,5 tone. La actiunea de deszapezire au participat sambata 43 de utilaje, in timp ce in cursul zilei de duminica  numarul acestora a fost redus la 14, pe fondul imbunatatirii conditiilor meteorologice. In cursul zilei de 9 februarie, 41 de utilaje au fost folosite la degajarea zapezii de pe strazi dar si pentru a imprastia material antiderapant. Doua ATV-uri cu lama, aflate in dotarea SC Salubritate Craiova SRL, au fost folosite in tot acest timp pentru a degaja zapada de pe aleile pietonale dar si de pe esplanadele din oras (Piata Mihai Viteazul, Piata William Shakespeare, esplanada din cartierul Craiovita Noua).

Avand in vedere prognozele meteorologice pentru urmatoarea perioada, cand in Craiova sunt anuntate temperaturi care pot ajunge in timpul noptii la -12 grade Celsius, SC Salubritate Craiova SRL este pregatita sa intervina pentru combaterea poleiului, avand in prezent in stoc 739 tone de material antiderapant in amestec (sare si nisip) si 39 tone de clorura de calciu.