Loading
  • PROGRAM DISPECERAT: NON-STOP

Implicare in comunitate

We did it, Craiova! Ziua Nationala de Curatenie 2019 la Craiova

Ne-am alaturat si in 2019 evenimentului World Clean Up Day, la invitatia asociatiei Junior Chamber International Craiova. Pe 21 septembrie 2019, autospecialele apartinand SC Salubritate Craiova SRL au efectuat transportul sacilor stransi de sutele de voluntari implicati in actiunea de curatenie in si in jurul municipiului Craiova. Intreaga cantitate colectata a fost transportata la Depozitul Ecologic Mofleni.

Participare la actiunea Let’s Do It, Romania! in 2018

Echipa Let’s Do It, Romania! a lansat provocarea și noi am fost acolo! Pe 15 septembrie 2018, SC Salubritate Craiova SRL a acordat sprijin logistic acțiunilor derulate în cadrul Zilei de Curățenie Națională pe teritoriul și în împrejurimile municipiului. 

Ziua de Curățenie Națională este cea mai amplă mișcare de implicare socială atât la nivel național cât și local, reunind voluntari care și-au propus să curețe toată țara de deșeuri într-o singura zi. 

Pe parcursul acestei zile, mașinile și utilajele aparținând Salubritate Craiova, Raadpfl Craiova și Compania De Apa Oltenia S.A. au lucrat în continuu pentru a ne asigura că toate deșeurile vor fi evacuate din cele 9 zone de curățenie de pe teritoriul și din împrejurimile Craiovei, stabilite pentru Ziua de Curățenie Națională. Sacii strânși de miile de voluntari din Craiova, participanți la cea mai amplă mișcare socială desfășurată vreodată la nivel local, au fost încărcați în autovehicule și transportați la Depozitul Ecologic Mofleni.